Hari Terakhir bertugas di SK Nami

21 Mac 2016 adalah hari terakir bertugas di Sekolah Kebangsaan Nami sebelum memulakan tugas baru sebagai Guru Penolong Kanan Ko-kurikulum di Sekolah Kebangsaan Padang Terap. Pada Januari 2009 yang lalu, mula bertugas di SK Nami setelah pulang dari SK Kg Kuantan, Selangor. Bertugas selama 7 Tahun 3 Bulan dan banyak kenangan terpahat di SK Nami.

Sekalung Penghargaan dan Terima Kasih buat semua Sahabat dan seluruh Warga SK Nami atas jasa baik, sokongan dan kerjasama sepanjang bertugas di SK Nami. Semoga Allah membalas jasa baik sahahabat-sahabat semua. dan Terima kasih lagi sekali kerana sudi menjadi sahabat saya untuk abdikan kenangan indah dalam lipatan diari kamus kehidupan saya.

Kata Al-Ghazali :  yang jauh itu WAKTU, yang dekat itu MATI,  yang besar itu NAFSU,  yang berat itu AMANAH,  yang mudah itu BERBUAT DOSA,  yang panjang itu AMAL SOLEH,  yang indah itu SALING MEMAAFKAN,.... Saya dengan ini mohon maaf seandai saya melakukan kesilapan dan kesalahan sepanjang bertugas di SK Nami. 0 comments: